AdMiNN FoRuM
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AdMiNN FoRuM

KraLL FoRuM

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

'20 gol atmak büyük başarı'

3 posters
YazarMesaj
helboy999
Üye
Üye
helboy999

'20 gol atmak büyük başarı' Empty
MesajKonu: '20 gol atmak büyük başarı'   '20 gol atmak büyük başarı' I_icon_minitimePerş. Ağus. 02, 2007 8:37 pm

’20 gol atmak büyük başarı`
Türkiye'de gol atmanın, İspanya, Hollanda ve İngiltere'den çok daha zor olduğunu ifade eden Kezman, "Bazı maçları pozisyon bulmadan bitiriyorum" dedi.
02.08.2007

‘Kolay olur sanmıştım’
Mateja Kezman’dan samimi itiraflar. Futbol Federasyonu’nun yayın organı Tam Saha’da İlker Uğur’un sorularını yanıtlayan Sırp oyuncu, “Dürüst olmam gerekirse, buraya gelirken gol atmanın çok kolay olacağını düşünmüştüm” itirafında bulundu. Türkiye’de sert bir futbol oynandığını ileri süren Kezman, şöyle konuştu: “Gol atmak hiç de kolay değil. İspanya, Hollanda ve İngiltere’den çok daha zor olduğunu söyleyebilirim. Savunma oyuncuları güçlü ve hemen hemen tüm takımlar tek forvet oynuyor. Burada takımlar İtalya’daki Katenaçyo sistemiyle oynuyor gibi.”

‘Bunu kabul etmelisiniz’
“Hep savunma öncelikli. Evimizde bize karşı 7 kişiyle savunma yapıyorlar. Böyle olunca gol atmak zorlaşıyor. Bu ligde 15-20 gol atmak büyük başarı. Antrenör böyle bir sistem koyuyorsa, bunu kabul etmeniz gerekir. Bu sistemde bazen pozisyona girmeden bitirdiğim maçlar oluyor. Zico’nun sisteminde güçlü bir savunmayla gol yememeyi ve gol atıp kazanmayı hedefliyoruz. Geçen sezon başardık. Yeni sezonda da buna devam edeceğiz ve benim işim yine zorlu olacak. Fenerbahçe’de herkes beni, davranışlarım, tuttum ve kulübe olan sevgim nedeniyle seviyor.”

‘Herkes bana çalışıyordu’
“Sahada kalbimi ortaya koyuyorum. Bu sistemde elimden gelenin en iyisini yapıp, her sezon 15-20 gol atmayı hedefliyorum.” Kezman, PSV’de çok gol atmasını şöyle değerlendirdi: “Solda Robben, sağda Rommedahl, yanımda Hesselink ve arkamda Van Bommel vardı. Bu sistemde herkes benim için oynuyordu. Orada sudaki balık gibi rahattım.” Futbolda geleceğin bilinemeyeceğini vurgulayan golcü oyuncu, “Atletico Madrid’de yeni hoca geldiğinde oynayacağımı söyledi, iki gün sonra Fenerbahçe’ye satıldığımı söylendi” diye konuştu.

‘Ailece çok mutluyuz’
BU sezon en önemli hedeflerinin Şampiyonlar Ligi olduğunu kaydeden Mateja Kezman, “Bu, kolay olmayabilir. Çok güçlü takımlarla oynayabiliriz. Ancak gruplara kalmak için herşeyi yapmamız gerek. Çünkü geçen sezon kalamadık ve bunun ne kadar üzücü olduğunu ben bilirim. O ligde 50’nin üzerinde maça çıktım. Henüz 28 yaşındayım ve kariyerimin zirvesi önümde uzanıyor. Burada çok mutluyum. Ailem, oynadığım tüm şehirlerden çok seviyor İstanbul’u. Herkesten büyük sevgi görüyorum. Tam anlamıyla buraya yerleşmiş durumdayız” açıklamasını yaptı.
OmOs
Admin
Admin
OmOs

MesajKonu: Geri: '20 gol atmak büyük başarı'   '20 gol atmak büyük başarı' I_icon_minitimePerş. Ağus. 02, 2007 9:50 pm

şampiyon fener üzelme kezmanda atar
http://www.trko.ace.st
liva
Moderatör
Moderatör

MesajKonu: Geri: '20 gol atmak büyük başarı'   '20 gol atmak büyük başarı' I_icon_minitimePtsi Ocak 28, 2008 11:20 pm

AMİN ATAR AMA KENDİ KALSİNE AMA SAKIN DALGA GECME YİN ODA Bİ BAŞARIDIR

'20 gol atmak büyük başarı'
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-