AdMiNN FoRuM
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AdMiNN FoRuM

KraLL FoRuM

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Knight DİYENLER İÇİN

YazarMesaj
liva
Moderatör
Moderatör

Knight DİYENLER İÇİN Empty
MesajKonu: Knight DİYENLER İÇİN   Knight DİYENLER İÇİN I_icon_minitimePtsi Tem. 30, 2007 8:22 am

KnightOnline MYKO :

Oyun Versiyonu : 1299
Boyut : 339 Mb
Lisan : İngilizce
Lisans : Ücretsiz (Freeware)
İşletim Sistemi : Windows (Tümü)
Kısıtlama :
Üretici : e-games

<< Oyunu Yükle >>

Arkadaşlar bu oyun bir efsane olacak. Oyunun Malezya sunucularında oynamak isteyenler bu istemciyi indirebilirler. Bildiğiniz gibi oyunda amaç np (national point) kazanarak sitedeki sıralamaya girmek. Ama bunu yapmanız için önce seviyenizi(levelinizi) yükseltmeniz gerekmekte. Bu şehirlerin etrafındaki yaratıkları keserek kazandığınız deneyim puanı (experience point) sayesinde oluyor. Bu oyunu oynayan çok Türk oyuncu bulunmakta. Gerek Malezya gerek, Avrupa serverlarında istemediğiniz kadar Türk bulacağınıza eminim. Ayrıca oyunun en iyi özelliği genellikle ayda 1 kere gelen güncelleme paketi ile herzaman geliştirilmesi. Tavsiye edebileceğim bir oyun. Clienti çalıştırdığınızda sizden bir şifre isteyecek şifre:
MYHU4-ERTJU-T6U89-QWERT, İyi oyunlar.

Knight Online Japko:

Oyun Versiyonu : 1299
Boyut : 440 Mb
Lisan : İngilizce
Lisans : Ücretsiz (Freeware)
İşletim Sistemi : Windows (Tümü)
Kısıtlama :
Üretici : GonzoRossoOnline

<< Oyunu Yükle >>

KnightOnline'ı Japonya sunucularında oynamak isteyenlerin indirmesi gereken bir istemci bu. Japko serverlarının tek dezavantajı Japonca olması. Ama oyunu oynayan çok sayıda Türk olduğu için zorlanacağınızı zannetmiyorum. Oyun, aynı Usko ve Myko serverlarında olduğu gibi oynanıyor. Fakat oyun içinde bazı görsel değişiklikler ve eşyalar var. Mesela, savaşlarda komutanlar ata biniyor. Bu ve bunun gibi özellikleri sizde görmek istiyorsanız bu oyunu tavsiye ederim.

Knight DİYENLER İÇİN
1 sayfadaki 1 sayfası